Jómagyar  homoktövis velő 250 ml  0,25 l flakonban
Jómagyar homoktövis velő 250 ml 0,25 l flakonban
1 100 Ft

Jómagyar homoktövis velő 250 ml 0,25 l flakonban

Jómagyar.hu 0,25 l (250 ml) flakonos homoktövis velő csomagküldéssel. Színe, sűrűsége ideális. Ára 1000 Ft! A homoktövis bogyó tényleg hatékony immunerősítő! Ezt vevői és saját tapasztalat, valamint klinikai kísérletek eredményei alapján állítjuk.

1 100 Ft
Details

Jómagyar.hu homoktövis velő 250 ml Ár: 1100 Ft

Ezt a terméket küldjük csomagban!

 

Budapesti partnereinknél kapható, térképen láthatóak, telefonszámmal együtt:

Mintaboltunk: 11. ker. Eszék u. 2. 

Kórház u-i vásárcsarnok: 1035 Budapest, Kórház utca 37-41.  D-K-i bejárat mellett Vesav Kft. (eltérő ár)

15. ker. Wesselényi u-i piac/csarnok vecsési savanyúságos (eltérő ár)

USA klinikai kísérletek homöktövissel

A homoktövis olaj zsírsavainak hatásai az emberi egészségre: The impact of sea buckthorn oil fatty acids on human health - PMC (nih.gov)

A homoktövis jótékony egészségügyi hatásai: Sea Buckthorn: Health Benefits, Safety Information, Dosage, and More (webmd.com)

Bioaktív anygok a homoktövisben és azok hatékonysága a metabolikus szindróma megelőzésére és kezelésére: Bioactive Compounds in Sea Buckthorn and their Efficacy in Preventing and Treating Metabolic Syndrome - PMC (nih.gov)


Új kiszerelésben is már kapható homoktövis velőnk! Fontos a homoktövis velő vásárlásakor: a színe legyen minél élénkebb narancssárga. Ez a kíméletes feldolgozásra utal. Amelyik barnásabb színű, az bizony több hőt kaphatott vagy régóta áll a polcon. Egy esetben még lehet sötétebb a színe, de az egy pirosas irányba megy el, ha olyan fajta van a velőben, ami pirosas bogyókat tartalmazott. A homoktövis bogyó víztartalma 80 % körül van, ezért nem jelent feltétlenül rosszat (hígítást), ha hosszú, mozdulatlan tárolás után a rostokat tartalmazó olajos és sűrűbb része felül különválik és alul egy hígabb, átlátszó sáv alakul ki.

A különböző velők sűrűségét a passzírozás során/után kiszűrt rostok aránya határozza meg! Ha egyik cég finomabb szűrővel dolgozik, akkor lesz hígabb a velő. A mi gyártónk arra lett megkérve, hogy ne legyen túl híg, mert akkor sokan arra gondolnak, hogy hígítva lett a homoktövis velő. nagyon fontos a homoktövis velő ár kialakításnál a versenyképesség.

A mi velőnk nem válik szét különböző frakciókra hosszabb állás után sem, bár volt már olyan, amikor kicsit több rost lett belőle kiszűrve, hogy szétvált. Mint az almalé vagy egyéb gyümölcslevek. Ettől nem kell tartani, ez elsősorban esztétikai kérdés, nem minőségi hiányosság.

Mivel a palackozáshoz használt homoktövis velős üveg elég drága, ezért az 5 dl-es kiszereléssel elég sokat tudunk spórolni. Ezért érezhetően jobb az ára, mint a 2 dl-es kiszerelésűnek.

A homoktövis bogyó és velő tényleg hatékony immunerősítő, amit sok éves vevői és saját tapasztalat alaján állítunk.

Nálunk jelenleg a 0,25 l-es vagy 250 ml-es homoktövis velő 1100 Ft-ba kerül!

Info
Article No.:
887612112
Additional products
Opinions
Be the first to review this product!