JutaVit Diozmin Heszperidin 120 db Ára: 7000 Ft
JutaVit Diozmin Heszperidin 120 db Ára: 7000 Ft
7 000 Ft

JutaVit Diozmin Heszperidin 120 db Ára: 7000 Ft

Ára: 7000 Ft Még gazdaságosabb Diozmin-Heszperidin megoldás! JutaVit Diozmin Heszperidin 120 db.  Diozmint, Heszperidint, csalánlevél kivonatot és fekete áfonya kivonatot tartalmazó érfal erősítő.

7 000 Ft
Details

JutaVit Diozmin Heszperidin 500 mg 120 db - Ára: 7000 Ft

További csodás Jutavit áraink:

Jutavit Glükozamin 144 db Ár: 4300 Ft

Jutavit Chondroitin Sulphate 60 db - 3800 Ft

JutaVit Omega-3 Halolaj 1200 mg E vitamin 100 db – Ára: 2250 Ft

JutaVit C vitamin 1000 mg D3 + Cink + D3 retard filmtabletta 100 db – Akciós ára: 2100 Ft

Jomagyar.hu 1000 mg C vitamin feketeribizlivel 100 db Ár: 1750 Ft!!


Ez a Diozmin Heszperidin 500 mg-os termék Magyarországon az egyik legjobb áron kapható, magas minőségű termék. Nem kell tehát megvennie a  jóval drágább, televízióban, az ön jövőbeni vásárlásból reklámozott külföldi termékeket! Hajrá magyar ipar, hajrá magyar munkahelyek!

A mi Jutavit Diozmin Heszperidin 120 db ajánlatunk országos csomagküldéssel(díjért!) és 5 bp-i átvételi pontra (ingyenes) értendő, azaz mindenki számára elérhető.

Ez a termék Diozmint, Heszperidint - és a külföldi termékekkel ellentétben - magyar gyógynövényeket, mint csalánlevél kivonatot és fekete áfonya kivonatot is tartalmazó termék.

A készítmény fő hatóanyaga a jól ismert természetes eredetű citrusfélékből kivont heszperidin és a diozmin. Minden tabletta 450 mg diozmint és 50 mg heszperidint, 50-50 mg csalánlevél és fekete áfonya termék kivonatot tartalmaz.

Adagolás: Naponta 1 tabletta délben vagy este étkezés közben egészben lenyelni.

Kiszerelés: 120 db tabletta

Nettó tömeg: 138g

 

A csalánlevél kivonat elősegíti és kedvezően befolyásolja az optimális vérkeringést a lábban. Csökkentheti a fáradt nehéz láb érzést. A fekete áfonya termés kivonat segíthet fenntartani az erek épségét és segít csökkenteni a nehéz láb érzését. Javítja az endotel funkciót. Javítja a véna mikro-keringést és nyirokelvezetést.

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.
OGYÉI nyilvántartási szám: 18596/2017

Adagolás:
Naponta 1 tablettát délben vagy este étkezés közben egészben lenyelni.

Napi adag tartalmaz:
Diozmin: 450 mg
Heszperidin: 50 mg
Csalánlevél kivonat 50 mg
Fekete áfonya termés kivonat 50 mg

Összetevők:
diozmin, tömegnövelő szerek (dikalcium-foszfát, hidroxi-metil-cellulóz), heszperidin, csalálevél kivonat, fekete áfonya kivonat, csomósodást gátló (szilícium dioxid, magnézium-sztearát, talkum), fényező anyag (sztearin sav, kókusz olaj), színezékek (titán-dioxid, vörös vas oxid, sárga vas oxid), nedvesítőszer (polidextróz).

Tárolás:
Száraz, fényvédett helyen, 25 C alatt.

Fontos figyelmeztetés:
A termék gyermekek kezelésére nem alkalmas.
Terhesség és szoptatás alatt a termék fogyasztása nem javasolt.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
A Jutavit Diozmin Heszperidin 120 db ára nálunk 7000 Ft!
További infók az internetről (Nem a leírás része!!)


A heszperidin a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns, ami jótékony  hatással van az erekre. A kutatók azt észlelték, hogy a természetes narancslé, vagy a heszperidint ugyancsak tartalmazó ital fogyasztása során a vizsgálati személyek érműködése, ereinek tágulékonysága kedvezően alakult, míg a látszólag hasonló, de olyan üdítő folyadék, amelyben nem volt ez a flavonoid, ilyen érhatást nem hozott létre. 

A diosmin a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns. Bizonyított, hogy mikronizációval a gyógyszer intestinális felszívódása és ezáltal biológiai hasznosulása is fokozható. Ez egy igein magas színvonalú műszaki megoldást igénylő folyamat, melyben a 60 µm nagyságú, aktív hatóanyagot tartalmazó részecskéket 2 µm-es átmérő alá csökkentik. A mikronizált diosmin klinikai hatékonysága a folyamat hatására jelentősen felerősödik. A különböző vizsgálatok bizonyítják a szernek a vénás betegségek tüneteire (nehéz láb-érzés, diszkomfort, viszketés, lábikragörcs, fájdalom és ödéma) gyakorolt jótékony hatását.
Egy két hónapig tartó kettős vak, placebo-kontrollos, 200 főn végzett klinikai vizsgálat során vizuális analóg skálával értékelték a tünetek változását. A mikronizált diozmin a funkcionális és az organikus vénás inszufficienciát 71%-kal, illetve 66%-kal javította a placebo csoportban tapasztalt 36%-hoz, illetve 38%-hoz képest.
Vizsgálták a mikronizált diozmin ödémacsökkentő hatását is. A bokák felett elért körfogat átlagos csökkenése a funkcionális tünetekkel bíró betegek körében több mint 6 mm-rel kedvezőbb volt az aktív hatóanyaggal végzett kezelés elellett. Varicositásban, illetve postthronlboticus szindrómában a bokák feletti körfogat csökkenés majdnem elérte d 7 mm-t, míg a placebo csoportban a bokák feletti körfogat nem változott.Forrás: erbetegségek.com

Info
Article No.:
jv-92871
Opinions
Be the first to review this product!