Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml
Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml
1 100 Ft

Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml

Paradicsomot, Jalapeno + Habanero chili paprikát, vöröshagymát, fokhagymát tartalmazó közepesen erős chili szósz. Hamarosan többféle chili szószunk érkezik! Ára: 1100 Ft

1 100 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
2+  db
-100 Ft/db
1 000 Ft/db
3+  db
-200 Ft/db
900 Ft/db
4+  db
-300 Ft/db
800 Ft/db
Részletek

Habanero + Jalapeno chili szósz 90 ml Ár: 1100 Ft
Paradicsomot, Jalapeno + Habanero chili paprikát, vöröshagymát, fokhagymát és sót tartalmazó közepesen erős, első chili szószunk. Tartósítószert nem tartalmaz! Ízlés szerint sózható!

Természetesen saját őstermelői termékünk, Facebook oldalunkon sok kép látható a termesztéséről. Tartósítószert nem tartalmaz, tehát eltarthatóságát a hőkezelés adta meg. Ez azt jelenti, hogy hasonlóan a dzsemekhez, savanyúságokhoz, ha sokáig nem használjuk, kisebb penészedés előfordulhat. Mi inkább ezt választottuk, mint a Natrium-benzoátot.


Mennyire erős? Nos, ahogy azt feltüntettük, ebben a chili szószunkban a paradicsom mennyisége a legnagyobb.

De ez ne tévessze meg! Figyelmeztetés! Nagyon erős! Hideg ételhez 1-2 csepp, főtt ételnél is nagyon mértékletes adagolás ajánlott, különben lehet, hogy a szemétben köt ki az étel!

Felhasználása, adagolási ajánlás: javasoljuk, hogy előszörcsak 1-2 cseppet tegyen a hideg vacsorája egyik porciójára (katona..:) ) Innentől kezdve már több fogalma lesz, lesz viszonyítási alap.

Főtt ételnél például, 1 félmokkás kanálnyi már izzasztóvá teszi az adott főtt ételt. Tehát elővigyázatosan járjunk el!

Összetevők: paradicsom, Halapeno, Habanero Orange és Red, vöröshagyma, fokhagyma,só.

NÉBIH létesítményazonosító: NEBIH6011174022

Kistermelői reg. szám: 12-6T-154

Adatok
Cikkszám:
chili001
Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (4 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Gábor
2023.06.07
Tökéletes ár / érték és kellemesen erős és gazdag ízvilág, amely a terméket jellemzi.. Finom, az ízek jól kivehetőek. Házias jellegű egyedi íz. Sokféle chili szósz van már a magyar piacon,de ez kitűnik karakteres ízével. Bátran ajánlom annak, aki kedveli az erős szószokat, szerintem ez egy kiválóan sikerült termék.
Kastner Rezső
2022.01.26
Tisztelt Briglovics Zalán úr!

Chili vélemény:

Kibontáskor kellemes illat. Nincs nagy tapasztalatom, emiatt az "Erős Pistihez" fogom hasonlítani. Ezt a vackot nem szoktam fogyasztani, életemben néhány alkalommal ettem csak. Szóval a Pisti szaga rusztikus, fapados. Ezzel ellentétben az Ön termékének kellemes illata van, melyet kibontáskor távolról is érezni lehet, nem kell beledugni az orrunkat.

Fokhagyma enyhén érezhető, nekem pont eltaláltnak tűnik az aránya. Ez persze szubjektív.

Csípősség. Ez is szubjektív. Én a középerőset bírom-szeretem. A chili kb. tűréshatáron van, max 5-10%-kal bírnék többet. Nekem ez is rendben.

Adagolás. Eltalált állaga miatt jól kenhető, emiatt különböző vastagságban felvíve egyénre szabott erőset lehet beállítani. Nekem ez is rendben van.

Csíp, nem mar. Kb 30 évvel ezelőtt ettem olyan paprikát, amely mart. Ez a chili csíp, nem irritál, nálam kb. 10 perc alatt csengett le a csípőssége. Szerintem ez is rendben van.

Nem sós, emiatt a sózási szokásokat nem kell változtatni. Ez is rendben.

Fogyasztása után kb. 10 perccel a kapszaicin tette a dolgát, orrot fújtam, valamint beindult a keringésem is. Kicsit felélénkültem.

És hogy a kákán is csomót keressek, szinte piszkatúra ami most jön. Egy enyhén sósabb verzió esetleg jobban kiemelné az ízeit, a vele fűszerezet ételek ízeit is. Nem biztos, de lehetséges, hogy pici só markánsabbá tenné. Persze lehetséges, hogy nem. És növelné az eltarthatóságát is. Lehet, hogy kipróbálom, amikor a vége felé tartok majd.

Összegezve tökéletes cucc, én nem találtam rajta fogást (a piszkálódást kivéve, hiszen valamibe csak bele kell kötni). A maga helyén nagyon rendben van, "Pisti" sehol sincs hozzá képest. Köszönöm, hogy tesztelhettem, tényleg döfi! Szerintem ha elfogy, vevő leszek. Keringésnek, homloküregnek javallott.

Ha kérdése van, ezen a mobilon elér: +36-20-421-6502.


Tisztelettel: Kastner Rezső
Gerda néni
2021.11.20
Nagyon ízlett, erős, de még ehető, ezért gazdaságos. Csodásan érződik benne a friss paradicsom és a chil paprika is is.
Richard
2021.11.20
Túl csípős!