Rólunk

Amiben példamutatóak vagyunk
  1. Kisvállalkozásunk 2011 óta csak magyar termékeket forgalmaz, gyártat. A "fair trade" alapelvének megfelelően minimális árréssel dolgozunk.
  2. Nagyon ritka vállalkozásként Magyarországon egyre több termékünknél érhető el a laboratóriumi jegyzőkönyv a jellemző hatóanyag tartalomról vagy ORAC értékről, a rezveratrol, összes polifenol tartalom, ASTA értékről. Ilyenek: vörös szőlőmag őrlemény, szőlőhéj őrlemény, homoktövis velő, homoktövis héj őrlemény, feketeribizli őrlemény, mákolaj, teljes szőlőmag őrlemény, különleges paprika őrleményünk. Ezeket a jegyzőkönyveket a termékeknél lehet megtekinteni.
  3. Egyedüliként az országban 2016 tavaszától meghirdettük, hogy a mákolaj nem tartalmaz kalciumot vagy foszfort, ezért nem alkalmas csontritkulás kezelésére. Azóta senki nem követte a példánkat! (Ha igen, kérem jelezzék!)
  4. Az arukereso.hu árösszehasonlító oldalon cégünk a legolcsóbb gyártók/forgalmazók között helyezkedik el és mi biztosítunk ingyenes átvételt 5 bp-i és egy váci pontunkon. (6500 Ft-tól)
  5. Legtöbb termékünk esetében a termék ára országosan az 1-3. helyen van. Sok termékünk országosan a legolcsóbb.
  6. Nincsen a vevőket hülyének néző és teljesen bugyuta 9-es végű árképzés, amit a multik, de a legtöbb magyar kereskedő is alkalmaz.
  7. 5 budapesti ingyenes átvételi pontunk van.
  8. Bőséges termékleírás érhető el, sok esetben hiteles linkkel klinikai kísérletekhez, hihető forrásokhoz!