Rólunk

Kisvállalkozásunk2011 óta forgalmaz, esetenként gyártat élelmiszereket és étrendkiegészítőket. Mivel megértettük, hogy a magyar munkahelyeket csak a magyar termékek forgalmazásával és megvásárlásával tudjuk megtartani, növelni, ezért cégünk valószínúleg egyedüliként a hasonló vállalkozások köréből, csak 100 %-ban Magyarországon gyártott termékeket árusít.
Amiben példamutatóak vagyunk
  1. Nagyon ritka vállalkozásként Magyarországon egyre több termékünknél érhető el a laboratóriumi jegyzőkönyv a jellemző hatóanyag tartalomról vagy ORAC értékről, rezveratrol, összes polifenol tartalom, ASTA érték. Ilyenek: vörös szőlőmag őrlemény, szőlőhéj őrlemény, homoktövis velő, homoktövis héj őrlemény, feketeribizli őrlemény, mákolaj, teljes szőlőmag őrlemény, I. oszt. paprika őrleményünk.
  2. Egyedüliként az országban 2016 tavaszától meghirdettük, hogy a mákolaj nem tartalmaz kalciumot vagy foszfort! Azóta senki nem követte a példánkat! (Ha igen, kérem jelezzék!)
  3. Egyedüliként az országban mi eláruljuk, hogy mennyibe kerül egy kiló tökmag és így kb. mennyi a tökmagolaj literének bekerülési költsége, azaz mennyire zsákmányolják ki a kapzsi gyártók (pedig mi csak forgalmazók vagyunk!) a vevőiket a legtöbbször még csak nem is hidegen sajtolt tökmagolaj áraikkal.
  4. Legtöbb termékünk esetében a termék ára országosan az 1-3. helyen van. Sok termékünk országosan a legolcsóbb.
  5. Nincsen a vevőket hülyének néző és teljesen bugyuta 9-es végű árképzés, amit a multik, de a legtöbb magyarországi.. kereskedő is alkalmaz!
  6. Bőséges termékleírás érhető el, sok esetben hiteles linkkel klinikai kísérletekhez, hihető forrásokhoz!