Jómagyar.hu Szellem chili+Habanero szósz
Jómagyar.hu Szellem chili+Habanero szósz
1 100 Ft

Jómagyar.hu Szellem chili+Habanero szósz

Jómagyar.hu Szellem chili+Habanero szósz 90 ml Vigyázat, nagyon erős! Az idei második chili szószunk a Jómagyar.hu Szellem chili, idegen nyelveken Bhut Jolokia vagy Ghost Chili + Habanero szószunk. Én még mindig az értelmes fogyaszthatóság és élvezhetőség pártján állok, ezért igen, "hígítva" van Habanero-val és sok paradicsommal!

1 100 Ft
Részletek

Jómagyar.hu Szellem chili+Habanero szósz 90 ml Ár: 1100 Ft

 

Idei első chili paprika termesztő szezonunk második, sikeresen termesztett fajtája a Szellem chili vagy Ghost chili vagy Bhut Jolokia Naga volt. Nagyon bőségesen termő, alacsony bokrot növesztő fajta, nálunk gyönyörű narancssárga , vékony húsú paprikákkal. A feldolgozása így történt, de a képen persze a Habanero látható!

Adtunk még hozzá Habanero-t, vöröshagymát, fokhagymát és sok paradicsomot, hogy fogyaszthatóbb maradjon. Csodásan friss, nagyon csípős,a nyári paradicsomot is magában hordozó íz! 

A Szellem chili scoville értéke egyébként a világ első tíz legcsípősebb paprikája közé emeli ezt az eredetileg indiai fajtát.

Összetevők: paradicsom, Habanero, Szellem chili, vöröshagyma, fokhagyma. Sót és tartósítószert nem tartalmaz! Ízlés szerint sózható!

NÉBIH létesítményazonosító: NEBIH6011174022

Kistermelői reg. szám: 12-6T-154

Adatok
Cikkszám:
chili002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!