Jómagyar.hu teljes máriatövismag őrlemény 250 g
Jómagyar.hu teljes máriatövismag őrlemény 250 g
500 Ft

Jómagyar.hu teljes máriatövismag őrlemény 250 g

Ára 500 Ft. Teljes máriatövismag őrlemény jó áron, a májunk támogatásáért.
500 Ft
Részletek

Jómagyar.hu teljes máriatövismag őrlemény 250 g Ár: 500 Ft


Mivel külföldi (idegen nyelvű) források 3,3 % körüli, azaz 3,31 mg/g-os átlagos Sylimarin tartalomról számoltak be a vadon élő máriatövis növény magjainak esetében, ami hozzávetőlegesen 65 %-al magasabb tartalom, mint a partnerünk által, a préselés utáni mag őrleményben mért Sylimarin tartalom, ezért elkezdjük a préselés előtti, azaz teljes máriatövismag őrlemény forgalmazását.

A képen a bal alsó a préselés utáni finomabb, míg a jobb alsó a teljes máriatövismag őrlemény.

Forrás: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/aab.12470

Hangsúlyozzuk, hogy a máriatövismag nem csak Sylimarint, ami egyébként egy vegyület keverék, hanem további nagyon hasznos fenolos vegyületeket, hasznos flavonoidokat, mint qercetin-t, taxifolint (Dihydroquercetin-Venoruton...) ,eriodyctiol-t vagy chrysoeriol-t.

A sylimarinnak nevezett hatóanyag valójában a következő vegyületek keveréke: 50-60 % silybinin, isosylibin kb. 5 %, silychristin kb.20 %, silydianin kb. 10 %, de van benne kisebb mennyiségben silimonin, isosilychristin,,stb...

Bár elég drága vizsgálat, de hamarosan megméretjük az általunk forgalmazott máriatövismag őrlemény Sylimarin tartalmát. Amit garantálunk: mivel nálunk jelentős mennyiségű máriatövismagolaj is fogy, ezért az őrleményeink is mindig frissek!
Adatok
Cikkszám:
mo-79428
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!