Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra etetőanyag 3 kg
Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra etetőanyag 3 kg
1 600 Ft

Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra etetőanyag 3 kg

3 kg ára 1600 Ft! Kukoricacsíra pellet darát, tökmag lisztet tartalmazó horgász etetőanyag.  Átvétel csak bp-i átvételi pontjainkon!

1 600 Ft
Részletek

Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra dara etetőanyag 3 kg Ára: 1600 Ft

A képeken dunai pontyok vannak és tökmagos kukoricacsíra darára jöttek.
3 kilós horgász etetőanyagunk tartalmaz kukoricacsíra darát, tökmag lisztet. Oldódási idejét megmértem,15 perc alatt szoba hőmérsékleten a golyó teljesen kemény maradt, csak a külső 0,5 cm-en indult meg a mállási folyamat! Ez annyit tesz,hogy az etetőanyagunk 15-20 percet kibír az etetőkosárban, ha nincsen hal a környéken, persze, ha csipkedik, széttúrják,akkor ez lehet kevesebb idő is.

Aki tehát rövidebb oldódási időt szeretne, az hígíthatja kukoricacsíradara+tökmag őrlemény kukoricadara horgász etetőanyagunkat további kukoricadara hozzáadásával!

Összetevők:

Kukoricacsíra darás/törmelékes pellet  90 %

Tökmag pellet liszt 10 %

Horgász etetőanyagunk jellemzői


Mivel nagy része kukoricacsíra pellet dara, ezért a ragadósságával nem lehet gond. A tökmag nagyon magas fehérje tartalommal rendelkezik, a tökmag 50 %-os fehérje tartalom felett van. A halak mind a két összetevőt kedvelik, a kukoricacsíra pellet gyorsan, fehér felhővel oszlik, a tökmag zamata pedig folyamatosan ingerli a pontyokat és egyéb keszegféléket, esetleg amurokat és a busát!

Szavatossága 6 hónap,  leforrasztott PE tasakban van. 

A műanyag szemét kezelése

Kérjük soha! ne dobja el a használt műanyag tasakokat vagy flakonokat a vízparton, hanem gyűjtsük össze és lehetőleg juttassuk el egy szelektív szemétgyűjtőbe. Szégyen, hogy sok horgász hogy  viselkedik horgászat közben! Szóljunk nyugodtan rájuk, a szemetelés hamarosan büntetendő lesz!

 

Adatok
Cikkszám:
mo-0081
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!