Juvapharma galagonya virágos hajtás 40 g
Juvapharma galagonya virágos hajtás 40 g
500 Ft

Juvapharma galagonya virágos hajtás 40 g

Juvapharma galagonya virágos hajtás 40 g
500 Ft
Részletek

Juvapharma galagonya virágos hajtás 40 g Ára: 500 Ft

A galagonya jótékony hatásai

  • fokozza a szívizomzat teljesítményét (pozitív ionotróp hatás)

 

  • antiaritmiás, euritmizáló hatás – szívritmuszavarokat enyhíti, a szívritmust stabilizálja (a szinusz csomóra hat, gátolja az extra ingerképzést)

 

  • fokozza a koszorúserek keringését, ezáltal javítja a szívizomzat vérellátását

 

  • javítja a szív oxigénhiány-toleranciáját – így segít az angina pectorison, amelynek oka, hogy a szívizom oxigénigénye meghaladja a koszorúserek által biztosított oxigénmennyiséget 

 

  • javítja az erek állapotát

 

  • enyhe vérnyomáscsökkentő

 

  • enyhe nyugtatóKísérletek igazolják, hogy napi 2-3 galagonyatea rendszeres fogyasztása jelentősen javítja a szívbetegek állapotát, csökken a légszomj is. Mellékhatása hosszú távú használatnál sem ismeretes, ellenjavallata nincs. A nyugtató hatása fokozása érdekében jól társítható más gyógynövényekkel.

Gyógyteának a virágos hajtásvégből készítünk forrázatot, 15 percig áztatjuk, szűrjük. Szívpanaszok esetén naponta 2-3 csészével is lehet inni belőle. Ha nyugtató célból fogyasztjuk, lefekvés előtt langyosan igyuk meg, Ha vízhajtásra használják, mert arra is jó, akkor napközben igyák meg. 

Öregkori szívpanaszokra, illetve a szívizmok degenerációs megbetegedéseire ajánlott fogyasztása. Napi 2-3 csésze galagonyateát igyanak akut probléma esetén, megelőzésre heti egy alkalommal is elegendő. A megelőzés szempontjából fontos tartós, folyamatos fogyasztása.

Teája értágító és vérnyomáscsökkentő hatású, fogyasztása javallt koszorúér-betegségek esetén. Segít a vérkeringési problémák enyhítésében, visszaszorítja azérelmeszesedéskialakulását.

Jótékony hatással van a fáradt, túlterhelt, stresszben élő szívre, javítja a szívizomsejtek aktivitását, serkenti a szívizom vérellátását.

Teakeveréke értágító és vérnyomáscsökkentő hatású, fogyasztása javallt koszorúér-betegségek esetén. Segít a vérkeringési problémák enyhítésében, visszaszorítja az érelmeszesedés kialakulását.

Öregkori szívpanaszokra, illetve a szívizmok degenerációs megbetegedéseire ajánlott a galagonyatea és a galagonyatartalmú készítmények fogyasztása.

Netto: 40 g

Csomagolta: Juvapharma csomagoló üzem, reg. szám: 202044

2306 Felsőpakony Hrsz. 806

Adatok
Cikkszám:
jp-9386
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!