Jómagyar tökmagliszt  500 g 500g
Jómagyar tökmagliszt 500 g 500g
700 Ft

Jómagyar tökmagliszt 500 g 500g

A jomagyar.hu tökmagliszt nagy mennyiségben áll rendelkezésre, mivel ez a termák hidegen sajtolt tökmagolajunk mellékterméke.  Zsírszegényített (préselés utáni) tökmag liszt/őrlemény nagyon magas fehérje tartalommal. A hidegen préselt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barnás zöld, mint az "extra szűz tökmagolaj pirított tökmaglisztje.. Ár: 700 Ft

700 Ft
Részletek

Tökmag liszt/őrlemény 500 g - Ára: 700 Ft

A hidegen sajtolás pelletjéből őrölt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barna, mint a pirított tökmagos olajok melléktermékéből készült ajánlatok az interneten!!!  

Ez a tökmag liszt/őrlemény kellemes ízű, gazdaságos és több célra használható, mint maga a tökmag. Lehet müzlibe, kenyérbe, süteménybe, joghurtba keverve fogyasztani. Maradék olajtartalma még mindig magas, pontosabb adatot hamarosan írunk.
A tökmagliszt 500 g termékünk ára a legjobbak között van, de partnerünk az arukereso.hu szerint jelenleg a legjob ár a neten. (2023.09.27.)
Ez az étrend-kiegészítő nagyon gazdag fehérjében( 50 % körül!), magas az ásványi anyag tartalma is. A tökmag liszt/őrlemény jótékonyan hat természetesen a prosztata betegekre, csakúgy, mint a jóval drágább tökmagolaj. Mivel hideg sajtolással készül, ezért nem károsodik benne a prosztatára oly jótékony D-alfa tokoferol sem. Viszonylag magas egyéb E vitamin tartalma csökkenti a gyulladásos folyamatokat, az E vitamin a tökmag lisztben/őrleményben is erős antioxidáns.

A tökmagliszt kiemelkedő fehérjetartalma miatt a tökmag liszt/őrlemény akár még testépítőknek, sportolóknak is hasznos lehet és így nem az agyonadalékolt amerikai vagy egyéb fehérje porokat enné a magyar.

Tökmag liszt 500 g ár: 700 Ft

Adatok
Cikkszám:
mo-97431
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!