Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 budapesti átvételi pont!  Foxpost csomagküldés: 850 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Tavaszi fokhagyma 1. osztály

1,200Ft

Elfogyott

I. osztályú tavaszi fokhagyma Gyökér van rajtuk, nem úgy, mint az illusztráción.(A kínainak általában nincsen!)

Összehasonlítás
CIKKSZÁM: 0082 Kategória:

I. osztályú magyar tavaszi fokhagyma Ára: 1300 Ft

Ez a tavaszi fokhagyma annyiban különbözik az őszi fokhagymától, hogy kisebb mérete van és tovább áll el. Ideális tárolás esetén kihúzza a következő betakarításig, azaz júniusig. Hűvös, hideg, száraz helyen tárolandó, az ideális a 3-4 C fok, persze ez otthoni körülmények között nehezen biztosítható.

Mi a különbség a tavaszi és őszi fokhagyma között?

Az őszi fokhagyma terméshozama jóval nagyobb, és hamarabb betakarítható. A méretbeli különbség egyik oka, hogy nagyobb a víztartalma, azonban lazább húsú és enyhébb az aromája, hamarabb romlik. Buroklevelén és gerezdhéján lilás színeződés található. Megfelelő, azaz hűvös és száraz helyen történőtárolással januárig februárig áll el.
A tavaszi fokhagyma nagy előnye, hogy nagyobb a szárazanyagtartalma, és tovább eltartható, mint az őszi. A nagyobb szárazanyag tartalom miatt koncentráltabb az ízanyaga, így az ételbe kevesebb mennyiség kell ugyanazon ízhatás eléréséhez. A tavaszi fokhagyma kemény, elálló, jól tárolható, ízét-zamatát májusig megtartja. A héja vékony, fehér.

További információk

Tömeg1 kg

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu