Jutavit cukormentes kakukkfű szirup 150 ml Ára: 1700 Ft
Jutavit cukormentes kakukkfű szirup 150 ml Ára: 1700 Ft
4,33

Jutavit cukormentes kakukkfű szirup 150 ml Ára: 1700 Ft

A Jutavit kakukkfű szirup a torok, a garat és a hangszálak nyugtatásáért kifejlesztett cukor- és alkoholmentes készítmény. A kerti kakukkfű mellett béta-glükánt, C-vitamint és borsmenta illóolajat is tartalmaz. Ára 1700 Ft.

4,33
Beschreibung

JUTAVIT KAKUKKFŰ SZIRUP 150 ML  Ár: 1700 Ft

A Jutavit kakukkfű szirup a torok, a garat és a hangszálak nyugtatásáért kifejlesztett cukor- és alkoholmentes készítmény. Kellemes ízű, melyet vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatnak.

A komplex összetételű szirup kerti kakukkfű kivonatot, csipkebogyó kivonatot, béta-glükánt, C-vitamint és borsmenta illóolajat tartalmaz édesítőszerrel.

A kerti kakukkfű nyugtathatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogathatja az immunrendszer normál működést. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A kakukkfű rgyógyhatásai

 

A kerti kakukkfű a népgyógyászatban az ősodők óta a meghüléses-köhögéses tünetek, betegségek egyik hatékony ellenszere. Illóolaja, cseranyagokat,  triterpéneket és flavonoidokat tartalmaz.  Illóolajai fertőtlenítő és antimikrobiális hatásúak, vírus-, baktérium- és gombaölő hatással rendelkeznek. A kakukkfű nyálkaoldó, köptető hatása kifejezetten jelentős. A friss levelek rágcsálása, gyógyteaként történő fogyasztása, illetve az azzal történő gargarizálás csillapítja a torokgyulladást. Immunerősítő hatása miatt újabban vírusos betegségekre is javasolják.

Adagolás: Felnőtteknek napi 3×10 ml, Gyermekeknek napi 3×5 ml.

Összetevők: édesítőszer (maltit szirup), víz, kerti kakukkfű kivonat, maltodextrin (kukorica), L-aszkorbinsav (C-vitamin), élesztő gomba kivonat 80 % Béta-glükán (1,3-1,6 D) tartalommal, csipkebogyó kivonat, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), borsmenta illóolaj.

Hatóanyag napi 3X10 ml felnőtt adagban:

  • C-vitamin 90 mg
  • Kerti kakukkfű kivonat 990 mg
  • Béta-glükán tartalmú élesztőgomba kivonat 75 mg
  • Béta-glükán 60 mg
  • Csipkebogyó kivonat 70 mg
  • Borsmenta illolaj 2,33 mg

A Jutavit kakukkfű szirup 150 ml adagolása:

felnőtteknek napi 3×10 ml, gyermekeknek 3×5 ml. Mellékelt adagolópohárral kimérhető.

Daten
Artikel-Nr.:
989874
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!