Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra etetőanyag 3 kg

850Ft

Elfogyott

3 kg ára 950 Ft! Kukoricacsíra pellet darát, tökmag lisztet,  kendermag darát és kukorica darát tartalmazó horgász etetőanyag.

CIKKSZÁM: 0081 Kategória:

Jómagyar.hu tökmagos kukoricacsíra dara etetőanyag 3 kg Ára: 850 Ft

Szezontól rendelhető!

Viszonteladók érdeklődjenek: info kukac jomagyar.hu

3 kilós horgász etetőanyagunk tartalmaz kukoricacsíra darát, tökmag lisztet, kendermag lisztet és kukorica darát. Oldódási idejét megmértem,15 perc alatt szoba hőmérsékleten a golyó teljesen kemény maradt, csak a külső 0,5 cm-en indult meg a mállási folyamat! Ez annyit tesz,hogy az etetőanyagunk 15-20 percet kibír az etetőkosárban, ha nincsen hal a környéken, persze, ha csipkedik, széttúrják,akkor ez lehet kevesebb idő is.

Aki tehát rövidebb oldódási időt szeretne, az hígíthatja kukoricacsíradara+tökmag őrlemény kukoricadara horgász etetőanyagunkat további kukoricadara hozzáadásával!

Összetevők:

Kukoricacsíra pellet dara 60 %

Kukorica dara 30 %

Tökmag pellet liszt 10 %

Horgász etetőanyagunk jellemzői

Mivel nagy része kukoricacsíra pellet dara, ezért a ragadósságával nem lehet gond. A tökmag nagyon magas fehérje tartalommal rendelkezik, a tökmag 50 %-os fehérje tartalom felett van. A halak mind a 3 összetevőt kedvelik, a kukoricacsíra pellet gyorsan, fehér felhővel oszlik, a kukoricadara egy kicsit megpihen az aljzaton, a tökmag zamata pedig folyamatosan ingerli a pontyokat és egyéb keszegféléket, esetleg amurokat és a busát!

Hogyan lehet hozzájutni?

Ez a horgász etetőanyagunk is átvehető a bp-i XV. kerületi pontunkon. Csak szombaton és csak 7:30-9:30 között! Vagy 1 tasakig a másik 3 átvételi pontunkon.

Szavatossága 6 hónap, simítózáras és leforrasztott PE tasakban van. Ha a forrasztás alatt vágjuk, akkor visszazárható!

A műanyag szemét kezelése

Kérjük soha! ne dobja el a használt műanyag tasakokat vagy flakonokat a vízparton, hanem gyűjtsük össze és lehetőleg juttassuk el egy szelektív szemétgyűjtőbe. Szégyen, hogy sok horgász hogy  viselkedik horgászat közben! Szóljunk nyugodtan rájuk,a szemetelés hamarosan büntetendő lesz!

 

Főmenü