Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft.

JutaVit Chondroitin-sulphate 800 mg 60 db

3,800Ft

Rendelhető

Ára: 3800 Ft! A JutaVit Chondroitin-sulphate (Kondroitin-szulfát) 800 mg készítmény. Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porcrendellenesség esetén.

CIKKSZÁM: 0875-1 Kategória:

JutaVit Kondroitin-Sulphate 800 mg 60 db – Ára: 3800 Ft 

Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porc rendellenesség esetén.

A Chondroitin-sulphate az ízületi felszínek porcának víztartalmát biztosító összetett szénhidrát. A Glükozamin-szulfát pedig egy olyan aminosav ami alapvető építőeleme az ízületeket alkotó porcnak. 

A már eddig is nagy sikerrel forgalmazott Glükozamin-szulfát Kondroitin-szulfát MSM termékünk mellett ez az új, nagyobb dózisú Kondroitin-Sulphate (800 mg) kiváló kiegészítője lehet más porctámogató étrend-kiegészítőknek.

JutaVit Chondroitin-sulphate 800mg Kondroitin -szulfátot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

4 x 15 db sárgás színű tabletta bliszterben.

Új csomagolás!

EAN kód: 5999887074257

Adagolás: Felnőtteknek napi 1×1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. A termék 5-6 héten át történő fogyasztása javasolt. Rendszeres alkalmazása évente több alkalommal megismételhető, két hónapos szünetekkel. Szedése csak sok folyadék bevitellel ajánlott.

Kiszerelés: 60db tabletta

Nettó tömeg: 72 g

Aktív összetevők:

1/2 tablettában

1
tablettában

Kondroitin-szulfát

400 mg
NRV*=-**

800 mg
NRV*=-**

*NRV= Napi beviteli referencia érték felnőttek számára %-ban kifejezve.
**Nem áll rendelkezésre javasolt napi beviteli érték.

Összetevők: kondroitin-nátrium-szulfát, tömegnövelő szer (szorbit), fényező anyag (zsírsavak), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói),

OGYÉI notifikációs szám: 24497/2020

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!• Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Tárolás: Száraz fényvédett helyen, 25º C alatt, lezárt dobozában.

 

Ez a magyar Kondroitin-szulfát termék sokkal olcsóbb, mint a hazánkban, külföldi cégek által árusított, azonos hatóanyag tartalmú termékek és megvásárlásával a magyar cégeket és munkahelyeket támogatja! Hajrá magyar ipar!


További infók az internetről..( Nem a hivatalos leírás/adatok része!)

Mivel nem találtunk magyar klinikai kísérletet Kondroitin-szulfát tekintetében, ezért sajnos ismét egy amerikai klinikai kísérletet kell citálnunk, amit az USA Egészségügyi Minisztériuma végeztetett el 12, 5 millió dolláros költségen..

Az eredmények megoszlóak, van, ahol semmi pozitív hatást nem tulajdonítanak a kondroitinnak.

A Kondroitin-szulfát klinkikai kísérletben 1583-an vettek részt és a kombinált Glükozamin-szulfát-Kondroitin-szulfát-ot fogyasztó csoport 79 %-a érzékelt legalább 20 %-os fájdalom csökkenést a placebo csoport 54 %-ához képest.. Részletek a szövegben található kék linken, sajnos csak angolul.

A Glükozamin-szulfát-Kurkuma (kurkumin) kombinációt viszont ez a klinikai kísérlet hasznosnak találta: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32678677/

 

Főmenü