Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft.

JutaVit Hialuron forte 50 mg 45 db

2,650Ft

Rendelhető

Akciós ára: 2650 Ft! A hialuronsav egy olyan fehérje építő elem (glükozaminoglikán), amely természetesen is megtalálható az emberi szervezetben (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom). A szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt.

CIKKSZÁM: 14-1 Kategória:

JutaVit Hialuron forte 50 tabletta 45 db – Akciós ára: 2650 Ft

JutaVit Hialuron forte 100mg Hialuronsav tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A hialuronsav az emberi szervezetben – többek között a szemben, a bőrszövetben, az izmokban, az ízületekben – természetesen megtalálható nagy molekulájú szénhidrát, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik. Kiegészítő bevitele étrend-kiegészítő formájában is biztosítható. A JutaVit hialuron forte tabletta 100 mg hialuronsavat tartalmaz, nátrium-hialuronát formájában, ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.

A hialuronsavról

Egyedülálló tulajdonsága, hogy tömege 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítja az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát. 
Sajnos szervezetünk hialuronsav termelődése már a húszas életévekben lassulni kezd.

A hialuronsav biztosítja a bőr és a kötőszövetek víztartalmát és rugalmasságát és nem mellesleg az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó kopás ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

 

 • JutaVit Hialuronsav összetevők: 
  Tömegnövelő szerek (dikalcium foszfát, mikrokristályos cellulóz, hipromellóz, hidroxi-propilcellulóz), nátrium-hialuronát, csomósodást gátló (magnézium-sztearát), fényező anyag (sztearin sav), nedvesítőszer (glicerin). 

  Figyelmeztetés:
  – kisgyermekek elől elzárva tartandó
  – az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
  – az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. 

  Tárolás: 
  Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában!

  Adagolás: 
  Felnőtteknek napi 1db tabletta étkezés után.
  (fokozott adagolási napi 2×1 db tabletta étkezés után)
  A termék minimum 2 hónapi folyamatos szedése javasolt. 
  Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. 
  Szedése alatt fokozott a folyadék bevitelt!

  1 tabletta tartalmaz: 50 mg hialuronsav
  2 tabletta tartalmaz: 100 mg hialuronsav

  Gyártja és forgalmazza:
  JuvaPharma Kft.
  H-2215 Káva, Bényei út 9.

A JutaVit Hialuron Forte 45 db akciós ára nálunk jelenleg 2650 Ft !!

 


Nem a hivatalos leírásrésze!

Nagyon fontos! Hialuronsav injekciók (Nátrium-hialuronát)

A hialuronsavat tartalmazó injekciókat közvetlenül az ízületekbe is adják már! A hialuronsav közvetlenül az ízületbe injekciózva megakadályozhatja!! a további kopást, fájdalomcsillapító, mozgásjavító hatású, serkenti az ízületekben a szervezet saját hialuronsav-termelését. Porckorong-kopások esetén is bevált, itt képalkotó diagnosztikai műszerek segítségével irányítják az injekciót a megfelelő helyre, a porckorongba.
A kezelést minél előbb el kell kezdeni. Előrehaladott formáknál is meglepően jó eredményeket tudtak vele elérni. A kúra során heti egyszeri injekciót adnak, mely egyébként kevésbé fájdalmas, mint az izomba adott injekciók, s a beteg a szúrás után minden további nélkül hazamehet, utána akár sportolhat is. A terhelésmentes ízületmozgatás, kerékpározás, gyaloglás még jót is tesz az ízületeknek; beolajozza őket, és eloszlatja a hatóanyagot.
A hatás sokszor már azonnal érezhető, s a kezelés után 6-12 hónapig is kitart, mielőtt új kúra szükséges, amit a beteg megkönnyebbülésként él meg. Az ízületi betegség rosszabbodása jól megelőzhető vele, a műtét jó eséllyel elkerülhetővé válik.
Alkalmazásakor csak helyi mellékhatásokat figyeltek meg. Az injekció helyén fájdalom, duzzanat, pirosodás jelentkezett, ami pihentetésre és jegelésre hamarosan fel is szívódik. Láz, várandósság és néhány krónikus betegség esetén nem vagy csak kellő körültekintéssel alkalmazzák.

A JutaVit Hialuronsav ára nálunk 2250 Ft!!

A Hialuronsav injekció és a PRP kezelésről klinikai kísérletek  https://www.researchgate.net/publication/270009437_Hyaluronic_Acid_and_Platelet_Rich_Plasma_in_Hip_Osteoarthritis_Work_in_Progress  Másolja be a böngészőbe, sajnos csak angol forrást találtam.

 

Főmenü