Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Tökmagolaj-szőlőmagolaj-szőlőmag őrlemény csomag

7,500Ft

Rendelhető

Jómagyar.hu tökmagolaj+szőlőmagolaj+szőlőmag őrlemény csomag A prosztata csomag! Csak Budapesten vehető át 3 pontunkon vagy házhoz szállítással, általunk.

CIKKSZÁM: 75896 Kategória:

Jómagyar.hu tökmagolaj+szőlőmagolaj+szőlőmag őrlemény csomag – Ára: 7500 Ft

2 tökmagolaj 0,5 l + 1 vörös szőlőmagolaj 0,5 l + 1 vörös szőlőmag őrlemény 250 g

Mind a tökmagolaj, mind a magas antioxidáns tartalmú vörös szőlőmagolaj és szőlőmag őrlemény előnyös a prosztata számára. Ezt a csomagot azoknak találtuk ki, akik nem csak a tökmagolaj és a vörös! szőlőmagolaj prosztatára gyakorolt pozitív hatásait szeretnék megkapni, hanem a meglehetősen sok antioxidánst is tartalmazó vörös szőlőmag őrlemény daganat megelőző hatását is szeretnék élvezni.

A szőlőmagolaj ízére az alapanyag nem kellemes íze a jellemző(ugye nem jó ízű a szőlőmag?), nem feltétlenül egy élvezeti cikk, ahogy a szőlőmag sem. Mindenesetre markáns íze van, nem úgy, mint a bolti 1 literes finomított szőlőmagolajoknak,amik ízetlenek gyakorlatilag.

Tehát felhívjuk a figyelmet, hogy bontott palackot  azért, mert “nem tudom elfogyasztani, nem ízlik, “avas”!!!, nem cserélünk vissza. Soha nem avas, mert mindig frissen van préselve!

Az elmúlt években egyre több vásárlónk számolt be a hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj prosztatára gyakorolt pozitív hatásáról, ezért gondoljuk, hogy ezen termékek szinergenciája hatékony megelőzés vagy megoldás lehet prosztata problémás vásárlóink számára.

Tipp:

A szőlőmagolaj és a tökmagolaj is kiválóan alkalmas saláták készítéséhez, bár van, aki a szőlőmagolajat nem kedveli. Én személy szerint nem idegenkedem tőle. Van, aki a tökmagolajat egy tányérra önti és reggeli gyanánt tunkolja egy finom, házi jellegű kenyérrel.

Fontos!

Kapható a boltokban literes szőlőmagolaj 2000 Ft körüli áron. Ezek a termékek finomított szőlőmagolajat tartalmaznak! A finomítás nagyon magas hőfokon zajlik és mérgekkel gyártják le az étolajokat a kedves vásárlóknak… (Hexán, foszforsav/citromsav, marónátron)

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu