Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Jutavit Koleszterin Ballance 1500 mg 60 db

1,700Ft

Rendelhető

Ára: 1700 Ft. Jutavit Koleszterin Ballance 1500 mg növényi szterinekkel az egészséges koleszterinszintért!

Jutavit Koleszterin Ballance 1500 mg 60 db Ára: 1700 Ft

A növényi szterinek hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, a kedvező hatás minimum 0,8 g növényi szterin napi bevitelével érhető el.  A JutaVit Koleszterin Balance filmtabletta nagy koncentrációjú (99%os) természetes növényi szterineket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A Jutavit Kolesztein Ballance 60 db filmtabletta hozzáadott növényi szterineket/szterolokat tartalmazó étrendkiegészítő.

Adagolás:
Naponta 3×1 filmtablettát bő folyadékkal étkezés közben lenyelni.

Hatóanyag:
növényi szterinek 1500 mg / napi adag

Fontos Figyelmeztetés:
Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A készítmény egyedi tápanyagforrásként nem használható, a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként kell fogyasztani, beleértve a gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztását is, a karotinok szintjének fenntartása érdekében.
A terméket nem szánjuk olyan személyeknek akiknek nincs szükségük vérkoleszterinszintjük szabályozására. A termék várandós és szoptatós kismamák illetve ötéves kor alatti gyermek számára nem ajánlott.
Hozzáadott növényi szterinek napi 3 grammot meghaladó mértékű fogyasztása kerülendő.
Koleszterintszint-csökkentő gyógykezelés alatt állóbetegek a terméket kizárólag orvosi felügyelet mellett fogyaszthatják!

OÉTi nyilvántartási szám: 16966/2015

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
H-2215 Káva, Bényei út 9.


 A koleszterin gyógyszerek mellékhatásai (Nem a hivatalos leírás része!)

A Jutavit Koleszterin Balance főelőnye, hogy nincsenek mellékhatásai, mint a koleszterin csökkentő gyógyszereknek, a sztatinoknak vagy fibrátoknak: polineuropátia (ide 10 féle perifériás idegbetegség tartozik) , izomkárosodás, májkárosodás, rák, szívelégtelenség.

Forrás: http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/sztatinok-mellekhatasai.php

http://www.patikamagazin.hu/betegszervezetek/cikkek/cikk/298/16

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu