Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft.

Juvapharma csalánlevél 40 g

250Ft

Rendelhető

Juvapharma csalénlevél 40 g: nehéz felsorolni gyógyhatásait, annyi van.

CIKKSZÁM: 9452 Kategória:

Juvapharma csalénlevél 40 g

A csalánlevél jótékony hatásai

Kiváló vértisztító.

Eltávolítja a szervezetből a mérgeket.

Feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat.

Csökkenti a vér húgysavszintjét(köszvény, gyulladások).

Segít kihajtani a vese homokt.

Tisztító,összehúzó hatása gyomorra(hurut, fekély) is jó lehet.

A csalánlevél jó náthás-allergiás tünetekre is. A gyógynövényben ugyanis megtalálható egy kvercetin nevű flavonoid, mely gátolja az allergiás szervezetben az allergénre adott reakcióként termelődő hisztamint.

A csalánlevélből készült teát nemcsak belsőleg fogyaszthatjuk, hanem borogatásként is. A népi gyógyászatban már régóta alkalmazzák az ízületi gyulladásokkal járó, lüktető fájdalom enyhítésére. Különösen hatásos lehet, ha a problémát köszvény okozza, de mindenféle reumás betegség kezelésére is jó.

A csalkánlevél további fontos jótékony hatása, hogy külsőleg nem csupán fájdalomcsillapító hatású, hanem immunerősítő is. Tartalmaz olyan fontos ásványi anyagokat, mint a vas, és a szelén. A csalán a vitaminok közül az A-, B-, C-, K- és U-vitamint tartalmazza.Megtalálhatóak benne a karotinok is, melyek antioxidáns hatásuk mellett immunserkentők is. Végül a csalánban van némi C-vitamin is.

 

Főmenü