Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 6 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés 155 pontra 7000 Ft-tól: 1050/850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft (250 Ft díj 5500 Ft-ig!), III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Szabadság miatt változó átvételi időszakok!

Tökmag liszt/őrlemény 250 g Ár: 300 FT

300Ft

Rendelhető

Zsírszegényített (préselés utáni) tökmag liszt/őrlemény nagyon magas fehérje tartalommal. A hidegen préselt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barnás zöld, mint az “extra szűz tökmagolaj pirított tökmaglisztje..

CIKKSZÁM: 9743 Kategória:

Tökmag liszt/őrlemény 250 g – Ára: 300 Ft

A hidegen sajtolás pelletjéből őrölt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barna, mint a pirított tökmagos olajok melléktermékéből készült ajánlatok az interneten!!!  

Ez a tökmag liszt/őrlemény kellemes ízű, gazdaságos és több célra használható, mint maga a tökmag. Lehet müzlibe, kenyérbe, süteménybe, joghurtba keverve fogyasztani. Maradék olajtartalma még mindig magas, pontosabb adatot hamarosan írunk.

Ez az étrend-kiegészítő nagyon gazdag fehérjében( 50 % körül!), magas az ásványi anyag tartalma is. A tökmag liszt/őrlemény jótékonyan hat természetesen a prosztata betegekre, csakúgy, mint a jóval drágább tökmagolaj. Mivel hideg sajtolással készül, ezért nem károsodik benne a prosztatára oly jótékony D-alfa tokoferol sem. Viszonylag magas egyéb E vitamin tartalma csökkenti a gyulladásos folyamatokat, az E vitamin a tökmag lisztben/őrleményben is erős antioxidáns.

Kiemelkedő fehérjetartalma miatt a tökmag liszt/őrlemény akár még testépítőknek, sportolóknak is hasznos lehet és így nem az agyonadalékolt amerikai vagy egyéb fehérje porokat enné a magyar..

Főmenü