JutaVit Chondroitin-sulphate 800 mg 60 db
JutaVit Chondroitin-sulphate 800 mg 60 db
4 300 Ft

JutaVit Chondroitin-sulphate 800 mg 60 db

Ára: 4300 Ft! A JutaVit Chondroitin-sulphate (Kondroitin-szulfát) 800 mg készítmény. Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porcrendellenesség esetén.

4 300 Ft
Részletek

JutaVit Kondroitin-szulfát 800 mg 60 db - Ára: 4300 FT 


Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porc rendellenesség esetén.

A Chondroitin-sulphate az ízületi felszínek porcának víztartalmát biztosító összetett szénhidrát. A Glükozamin-szulfát pedig egy olyan aminosav ami alapvető építőeleme az ízületeket alkotó porcnak. 

A már eddig is nagy sikerrel forgalmazott Glükozamin-szulfát Kondroitin-szulfát MSM termékünk mellett ez az új, nagyobb dózisú Kondroitin-szulfát (800 mg) kiváló kiegészítője lehet más porctámogató étrend-kiegészítőknek.

Csomagolás:

4X15 db filmtabletta bliszter levélben

Adagolás: Felnőtteknek napi 1X1 filmtabletta. A termék 5-6 héten át történő szedése javasolt. Rendszeres alkalmazása évente többször, két hónapos szünetekkel megismételhető. Szedése sok folyadék bevitelével ajánlott.

Jutavit Chondroitin-Sulphate 60 db árak: arukereso.hu

JutaVit Chondroitin-sulphate 800mg Kondroitin -szulfátot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

 

4 x 15 db sárgás színű tabletta bliszterben.

 

Új csomagolás!

 

EAN kód: 5999887074257

 

Adagolás: Felnőtteknek napi 1x1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. A termék 5-6 héten át történő fogyasztása javasolt. Rendszeres alkalmazása évente több alkalommal megismételhető, két hónapos szünetekkel. Szedése csak sok folyadék bevitellel ajánlott.

 

Kiszerelés: 60db tabletta

 

Nettó tömeg: 72 g
Aktív összetevők:


1/2 tablettában


1
tablettában

Kondroitin-szulfát

400 mg
NRV*=-**


800 mg
NRV*=-**


*NRV= Napi beviteli referencia érték felnőttek számára %-ban kifejezve.
**Nem áll rendelkezésre javasolt napi beviteli érték.

Összetevők: kondroitin-nátrium-szulfát, tömegnövelő szer (szorbit), fényező anyag (zsírsavak), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói),

OGYÉI notifikációs szám: 24497/2020

 

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!• Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

 

Tárolás: Száraz fényvédett helyen, 25º C alatt, lezárt dobozában.További infók az internetről..( Nem a hivatalos leírás/adatok része!)

Mivel nem találtunk magyar klinikai kísérletet Kondroitin-szulfát tekintetében, ezért sajnos ismét egy amerikai klinikai kísérletet kell citálnunk, amit az USA Egészségügyi Minisztériuma végeztetett el 12, 5 millió dolláros költségen..

A Kondroitin-szulfát klinkikai kísérletben 1583-an vettek részt és a kombinált Glükozamin-szulfát-Kondroitin-szulfát-ot fogyasztó csoport 79 %-a érzékelt legalább 20 %-os fájdalom csökkenést a placebo csoport 54 %-ához képest.. Részletek a szövegben található kék linken, sajnos csak angolul.

JutaVit Kondroitin-szulfát 800 mg 60 db - Ára: 4300 FT 

Adatok
Cikkszám:
jv-929412
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!