Blog
2021.12.01 17:45

Igazi hidegen sajtolt tökmagolaj Budapesten – Ára: 2900 Ft / 0,5 l

Igazi hidegen sajtolt tökmagolaj Budapesten – Ára: 2900 Ft / 0,5 l

A tökmagolaj ár a bp-is átvétel esetén 2900 Ft, ha webáruházunkban rendel. Felhívásunk, amiben olcsóbb valódi és hidegen sajtolt tökmag étolajat keresünk továbbra sem talált valódi, olcsóbb, nem pirított tökmagolajra. A díszüveges tökmagolaj ára nálunk jelenleg 3100 Ft/500 ml. 

Nálunk a tökmagolaj ára 2900 Ft, ha webáruházunkban rendel. Felhívásunk, amiben olcsóbb valódi hidegen sajtolt étolajat keresünk továbbra sem talált valódi, olcsóbb, nem pirított tökmagolajra. Bár páran próbálkoztak néhány termelő-sajtolóval, akik valóban akár 5500 Ft-ért is adnak tökmagolajat, ám ezek a linkek mind pirított tökmagból készült termékeket jeleztek. A Magyar élelmiszerkönyv szerint azonban a pirított magból készült tökmagolaj nem minősülhet hidegen sajtolt tökmagolajnak, mivel, a mag a pirítás során átlépte a megengedett 50 C fokot!
Tökmagolaj árak 2022.01.05-én az arukereso.hu alapján: arukereso + tökmagolaj + 500 ml

Valóban a logolcsóbbak vagyunk még mindig, 10 év után is! Van egy-két sajtoló, akiknek van hidegen sajtolt olajuk, de azt vicces áron, pl. 3400 Ft/0,5 literért adják..  A legtöbbnek nincsen is hidegen sajtolt tökmagolaja, csak a pirított verzió. Van, aki úgy jellemzi a hidegen sajtolt tökmagolaját, hogy sötétbarna színe van.. Nos, rögzíteném, hogy a hidegen sajtolt tökmagolajnak szép sötétzöld a színe.. Ha elvégezzük a házi tesztet és néhány cseppet egy fehér papírtörlőre vagy fehér tányérra cseppentünk, akkor gyönyörű zöld nyomot fog hagyni. És sűrű.. És illatos.. És tökmag íze van… Tömegében egyébként egy színtelen üvegben mély lila a színe! 

Nézem közben a sajtolók a hidegen sajtolt és melegen sajtolt tökmagolaj árait itt a neten. Őrület, hogy mik vannak! Van aki kb. 7315 Ft-ot kér a tökmagolajért/0,5 liter ! Vicces kis emberek ezek. Tökmagolaj kétféle van. melegen és hidegen sajtolt. A steier / osztrák technológia melegen sajtoltat jelent, mert ők pirítják az alapanyagot. 

Nos, ezek után azt hiszem nem kell szégyenkeznünk a kiemelkedő minőségű hidegen sajtolt tökmagolajunk 2900 Ft-os ára miatt!

Kedves leendő vásárlóink!

Ne a Prostamol Uno, Saballo külföldi szabalpálma terméket vagy a Pepponen kapszulát (tökmagolajból készül, de már gyógyszeripari átalakításon keresztül) vegyék horribilis áron! Józan magyar ember magyar tökmagolajat vesz a gélkapszulák árának tizedéért és nem csökkentett gyógyhatással!!

Aki egyszer kipróbálta a Jómagyar.hu tökmagolajat, az soha többé nem vesz mást!