Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

JutaVit Probium 6 + Inulin kapszula – 30 db

1,600Ft

Rendelhető

Akciós ára: 1600 Ft! 6 fajta probiotikus baktériumot tartalmazó speciális tápszer kapszula prebiotikummal a bélflóra egészségéért.
A JutaVit Probiotikum plusz készítmény károsodott bélflóra esetén, pl. antibiotikumos kezelés vagy gyomor- és bélrendszeri fertőzés után ajánlott.

CIKKSZÁM: 0044-1 Kategória:
JUTAVIT Probium 6 + Inulin 30 db – Akciós ára: 1600 Ft

6 jótékony probiotikus baktériumtörzset, prebiotikumot és Inulint tartalmazó tápszer.

Probiotikumnak nevezzük azokat a baktériumokat, gombákat, melyek szájon át bejutva élve elérik a vastagbelet, majd ott megtapadva szervezetünk számára hasznos funkciót töltsenek be. A normál bélflóra fő feladatai közé tartozik, az idegen kórokozókkal szemben védelem biztosítson, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyag megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése.

Az antibiotikumos kezelés, az egyoldalú helytelen táplálkozás, környezetszennyezés során a szervezetbe került méreganyagok, fertőzések, a székrekedés hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának felborulásához. Ez okozhat emésztési zavarokat, puffadást, hasmenést, hasfájást eredményezhet, illetve romlik a szervezet ellenálló képessége és a sérült bélfalakon keresztül a méreganyagok is könnyebben átjuthatnak.

A JutaVit Probium 6 + Inulin probiotikumot és prebiotikumot tartalmaz, ezáltal hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Az antibiotikumos kezelés, az egyoldalú helytelen táplálkozás, környezetszennyezés során a szervezetbe került méreganyagok, fertőzések, a székrekedés hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának felborulásához.

A JutaVit Probium 6 + Inulin készítmény károsodott bélflóra esetén a bélflóra egyensúlyának helyreállításához szükséges különleges táplálkozási igényhez igazított összetételű,6 jótékony probiotikus baktériumtörzset és prebiotikumot tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt –tápszer, amely nemcsak a felnőtteknek, hanem a3 év feletti gyermekeknek is megoldást jelenthet a bélflóra egyensúlyának helyreállítására.

Napi adag tartalmaz: 

Felnőtteknek (2 kapsz.) Gyermekeknek (1 kapsz.)
Lactobacillus acidophilus 3×109 aktív sejt (330 mg) 1,5×109 aktív sejt (165 mg)
L-Casei 1×109 aktív sejt (110mg) 0,5×109 aktív sejt (55 mg)
Lactobacillus Pantarum 6×108 aktív sejt (72mg) 1,5×108 aktív sejt (36 mg)
Lactobacillus Brevis 2×108 aktív sejt (24mg) 1×108 aktív sejt (12 mg)
Bifido Longum 1×108 aktív sejt (12mg) 0,5×108 aktív sejt (6 mg)
Strepto. Thermophilus 1×108 aktív sejt (12mg) 0,5×108 aktív sejt (6 mg)
Inulin 250mg 125 mg

Tápérték: 1 kapszulában: 2 kapszulában:
Energiatartalom 21 kJ (5 kcal) 42 kJ (10 kcal)
Fehérje (g) 0,01 0,02
Szénhidrát (g) 0,51 1,02
Zsír (g) 0,009 0,014 

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (nap/év)
Tárolás: száraz, fényvédett helyen, 25˚C alatt.

Összetevők:
Probiotikumok (Lactobacillus Acidophilus, L-Casei, Lactobacillus Brevis, Lactobacillus Pantarum, Bifido Longum, Strepto. Thermophilus), Prebiotikum: Inulin (frukto-oligoszacharid), tömegnövelő szer (rizsliszt), zselatin kapszula, csomósodást gátló (magnézium sztearát, kalcium-szilikát). 

Gyártja és forgalmazza: JuvaPharma Kft.
H-2215 Káva, Bényei út 9.

JUTAVIT PROBIum 6 Inulin  – Akciós ára: 1600 Ft 

Nem a hivatalos leírásrésze!!
Probiotikumnak nevezzük azokat a baktériumokat, gombákat, melyek szájon át bejutva élve elérik a vastagbelet, majd ott megtapadva szervezetünk számára hasznos funkciót töltsenek be. A normál bélflóra fő feladatai közé tartozik, az idegen kórokozókkal szemben védelmet biztosítson, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyag megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése. 
A bélflóra egyensúlyának felborulása emésztési zavarokat, puffadást, hasmenést, hasfájást eredményezhet, illetve romlik a szervezet ellenállóképessége és a sérült bélfalakon keresztül a méreganyagok is könnyebben átjuthatnak. A JutaVit Probiotikum Plusz probiotikumot és prebiotikumot tartalmaz, ezáltal hozzájárul a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Az antibiotikumos kezelés, az egyoldalú helytelen táplálkozás, környezetszennyezés során a szervezetbe került méreganyagok, fertőzések, a székrekedés hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának felborulásához. 
Ha a JutaVit Probiotikum Plusz-ot szedi, az a velünk szimbiózisban élő közel négyszáz féle baktériumtörzs közül a különféle tejsav baktériumok hatását érezheti, mert az ő jótékony hatásuk nyilvánul meg a legszélesebb körben, és hat a legközvetlenebbül az egészségünkre.
JutaVit Probium 6 Inulin hatásai:
 • Növeli a fehérje, zsír, ásványi anyagok és vitamin felhasználását 
 • jobb emészthetőség, oldódás, felszívódás
 • Koleszterin szint csökkenést eredményez
 • Szabad gyökök eltávolítását végzi
 • Vitaminokat termel: K, B, vitaminok, folsav
 • Egyensúlyt teremt a bélfunkciókban
 • Javuló bélmozgást eredményez
 • Növeli a tápanyagok jobb felhasználását, a biológiai elérhetőség által
 • A bélgombás megbetegedések – candidiasis – kezelésének alappillére a probiotikus baktériumok rendszeres, mindennapi bevitele
 • Májkárosodás kezelése
 • Növeli az antitest képzést és fokozza a falósejtek tevékenységét
 • Meggátolja a rothasztó folyamatokat

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu