Kompromisszummentes minőség kedvező áron!  Csak Magyar termékek! 5 ingyenes budapesti átvételi pont 5500 Ft-tól!  Foxpost csomagküldés: 850/500/0 Ft. Az átvételi pontok minimális rendelési összegei: XV. ker. 1 Ft, III., XI., XIII.,XIV. ker. 5500 Ft. Házhoz szállítás általunk Bp. 1-16. kerületeibe (nem minden része !)és a Bp-Vác vonalon 7000 Ft-tól, 900 Ft.

Jómagyar.hu díszüveges tökmagolaj 0,5 l

2,800Ft

Rendelhető

Közkívánatra a flakonos után már van Jómagyar.hu díszüveges tökmagolaj 0,5 l !Ár: 2800 Ft Pirításmentes hidegen sajtolt, csak nem fér bele minden a nevébe..:)

CIKKSZÁM: 1369 Kategória:

Jómagyar.hu díszüveges hidegen sajtolt tökmagolaj 0,5 l Ár: 2800 Ft

Csomagban nem küldhető, mert törékeny!! Csomagban a flakonost küldjük.

Ugyanaz a pirítás mentes hidegen sajtolt tökmagolaj, mint a flakonos, csak ez jobb ajándéknak! Csak az üveg árával növeltük az árát, a vevő nálunk továbbra is partner. Ha valaki hidegen sajtolt tökmagolajat szeretne vevőbarát áron, akkor Jómagyar.hu! Minden termékünk országosan az egyik legjobb áron kapható, beleértve a hidegen sajtolt étolajainkat is.

Egész, magyar, héj nélküli tökmagból készült. Mind az alapanyag héj nélküli tökmag, mind az élénkzöld melléktermék liszt baráti áron megvásárolható! A tökmag liszt/őrlemény is  korlátlan mennyiségben kapható!

Minden étolajunk hidegen sajtolt és a nagy forgalmunknak köszönhetően mindig friss. Partner üzemünk hetente sajtol számunkra. 

Főmenü

Árukereső.hu Árukereső.hu